Αγώνες χωρίς team orders θέλει ο Sainz

20:40 6/1/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται οδηγικά δίδυμα ανήκει στην Toro Rosso. Οι Max Verstappen και Carlos Sainz είναι δύο νεαροί και γρήγοροι οδηγοί, που έχουν πραγματοποιήσει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Ολλανδός βγήκε νικητής στη μεταξύ τους κόντρα, αλλά είναι δίκαιο να πούμε πως ο Ισπανός είχε πολλές άτυχες στιγμές, που του στέρησαν αρκετούς βαθμούς.

Οι δύο θα παραμείνουν και το 2016 στην ιταλική ομάδα, και πιθανότατα θα δούμε μερικές δυνατές μάχες μεταξύ τους. Ωστόσο, ο Sainz ξεκαθαρίζει πως

θα ήθελε να μην υπάρχουν team orders κατά τη διάρκεια του αγώνα, όπως έγινε για παράδειγμα την Σιγκαπούρη, εκεί όπου ο Verstappen είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι όταν άκουσε πως πρέπει να αφήσει τον team-mate του να περάσει.

Στην Toro Rosso, είναι συνηθισμένα στα μηνύματα της ενδοεπικοινωνίας (άφησέ τον να περάσει) όταν το άλλο μονοθέσιο πλησιάζει. Νομίζω ότι θα ήταν πιο διασκεδαστικό αν υπήρχε μάχη μεταξύ μας. Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και θα προσφέραμε σίγουρα καλό θέαμα, καθώς ο αγώνας μας ήταν παρόμοιος. Θα ήταν συναρπαστικός.

Έχουμε μια στενή μάχη και πάντα ήμασταν κοντά ο ένας στον άλλον. Όλη η χρονιά ήταν έτσι. Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι η σχέση μας επιδεινώθηκε μετά από τη Σιγκαπούρη, αλλά αυτό δεν ισχύει. Μετά από αυτό, οι σχέσεις μας ήταν ξανά όπως στη αρχή της σεζόν. Ελπίζω αυτό να παραμείνει και για την επόμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα