Αυτό είναι το όραμα σας κύριε Domenicali;

22:32 8/2/2013 - Πηγή: AutoBlog

Αυτή τη φορά δε θα καταπιαστώ σε ολόκληρα άρθρα αλλά σε μία μικρή πρόταση του Stefano Domenicali που δίνει τροφή για σχόλια. Όλοι οι Tifosi περιμένουν την εξιλέωση, περιμένουν τον Fernando Alonso να κόψει το νήμα και να φέρει τον τίτλο στο Maranello. Ο κύριος Domenicali, μάλλον το βλέπει διαφορετικά το θέμα κι αυτό είναι που θα συζητήσουμε και πιο κάτω. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Ιταλός.

Τα σημαντικά πράγματα είναι να δώσουμε στον Fernando και στον Felipe ένα ρεαλιστικά ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Δε μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι

θα έχουμε ένα φανταστικά γρηγορότερο αυτοκίνητο από τους ανταγωνιστές μας αλλά περιμένουμε ένα έχουμε ένα ίσο αυτοκίνητο μ’αυτούς.

Ίσως να φανώ προκλητικός μ’αυτό μου το σχόλιο αλλά η Ferrari δεν είχε ποτέ τέτοιους στόχους κύριε Domenicali. Αν κοιτάξω και λίγο πιο πίσω, μπορώ να δω με ευκολία ότι το μοναδικό επίτευγμα του “μεγάλου” Stefano είναι το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών του 2008. Απ’εκεί και πέρα η μετριότητα ήταν το αποτέλεσμα της Ιταλικής ομάδας. Ένα μη-ανταγωνιστικό μονοθέσιο που δε μπορούσε να κοντράρει τις Red Bull και McLaren και ταυτόχρονα έναν Fernando Alonso να μάχεται μόνος μεταξύ όλων. Δε μπορώ να γνωρίζω αν είναι αυτό το μεγάλο όραμα του Stefano Domenicali αλλά θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει να ανησυχεί για τη θέση που κατέχει στη Ferrari. Στόχος δεν είναι η μετριότητα αλλά η δόξα και τα Πρωταθλήματα.

[Πηγή: BBC]

Keywords
Τυχαία Θέματα