Αυτό είναι το νέο Renault Megane

14:47 6/9/2015 - Πηγή: AutoBlog

Ανανέωση: Επίσημο πλέον.

Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουριου Renault Megane στην έκθεση της Φρανκφούρτης, διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μας δείχνουν κάθε πτυχή του αυτοκινήτου.

Το μοντέλο έχει πιο “ώριμο” και “upmarket” σχεδιασμό, με το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου να φέρνει αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Talisman. Διαθέτει LED φωτιστικά σώματα με τα LED φώτα ημέρας να έχουν σχήμα τύπου C, ενώ ο ευμεγέθης

προφυλακτήρας δείχνει αρκετά επιθετικός καθώς βλέπουμε την GT έκδοση. Τέλος, στο κέντρο του φωλιάζει το μεγάλο λογότυπο της εταιρίας, ενώ το “γλυπτό” καπό έχει αρκετή κλίση. Ομοίως στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα είναι πρακτικά ίδια με το Talisman, με το συνολικό σώμα του νέου γαλλικού hatchback να δείχνει πολύ μυώδες. Βασίζεται στην CMF-CD πλατφόρμα, που χρησιμοποιεί ήδη το Nissan Pulsar, με το μήκος του να ανέρχεται κοντά στα 4,4 μέτρα.

Στο εσωτερικό του συναντάμε μια οθόνη αφής 7 έως 9 ιντσών, όπως του νέου Espace και Talisman, που αντικαθιστά την πληθώρα των κουμπιών στην κεντρική κονσόλα, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός.

Κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, όπου ανάμεσά τους συναντάμε τον 1.2 TCe κινητήρα απόδοσης 130 ίππων με 205 Nm ροπής, τον 1.6 TCe απόδοσης 160 ίππων με 240 Nm ροπής , τον 1,6 TCe απόδοσης 200 ίππων με 260 Nm ροπής, τον 1.5 dCi κινητήρα απόδοσης 110 ίππων με 240 Nm ροπής, με τον 1,6 dCi απόδοσης 130 ίππων με 320 Nm ροπής και με τον 1,6 dCi απόδοσης 160 ίππων με 380 Nm ροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα