Αυτό είναι το κλειδί της Lamborghini Senturion

Θυμάσαι ένα μοντέλο που η ίδια η Lamborghini έχει επιβεβαιώσει ότι θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης; Θυμάσαι ότι υποθέταμε πως θα ονομάζεται Centenario; Ε λοιπόν, ξέχνα το! Όχι το πρώτο, αφού η παρουσίαση της ειδικής Lambo σίγουρα θα γίνει στην Γενεύη… το δεύτερο, το όνομα. Το μοντέλο θα ονομάζεται Senturion και ο “δικτυωμένος” Shmee, εξασφάλισε μία φωτογραφία του κλειδιού της!

Ναι, αυτό που βλέπεις, δεν είναι μόνο ένα μπρασελέ, αλλά και το κλειδί της Lamborghini Senturion.

Όπως αναφέρει ο Shmee, είναι “ένα πολυτελές μπρασελέ, κατασκευασμένο από μετεωρίτη που είναι συγχρονισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργεί ακριβώς όπως το κλειδί σε ένα keyless entry σύστημα.”

Πέρα από αυτό που μάθαμε σήμερα, δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για την Senturion. Ξέρουμε ότι θα παραχθεί σε 40 μόλις αντίτυπα και πρόσφατα μάθαμε ότι κάθε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα, έχει ήδη πωληθεί. Επίσης, ξέρουμε ότι το μοντέλο θα είναι κάτι εντελώς νέο – σχεδιαστικά τουλάχιστον. Κάπου εδώ σταματούν οι πληροφορίες και ξεκινούν οι φήμες. Φήμες που λένε ότι θα βασίζεται στην Huracan, θα κατασκευάζεται από ανθρακονήματα και άλλα εξωτικά υλικά και θα κινείται από τον ατμοσφαιρικό V12 της Aventador. Αν είναι έτσι το κλειδί, ανυπομονώ να δω το αυτοκίνητο!

Keywords
Τυχαία Θέματα