Είναι αυτό το Tesla Model 3; Όχι δεν είναι

00:07 1/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ανανέωση: Η φωτογραφία προέρχεται από αυτό το video του Model Χ, που έχει διαφορετικό μπροστά προφυλακτήρα. Λογικά πρόκειται για κάποιο μουλάρι δοκιμών του Model X.

Λίγες ώρες μετά την teaser φωτογραφία, φτάνει στην οθόνη σου και η πρώτη θολή και κακής ποιότητας εικόνα του νέου Model 3, που θα παρουσιάσει η Tesla στις 20:30 (05:30 ώρα Ελλάδας). Το τρίτο μοντέλο της αμερικάνικη εταιρία φαίνεται να έχει κομψό σχεδιασμό, δανειζόμενο αρκετά στοιχεία από

τα Model S και Model X.

Το entry-level ηλεκτρικό μοντέλο δείχνει λίγο ψηλότερο από το Model S, με την μπροστά μάσκα να έχει στοιχεία του Model X. Μηχανικά ακούγονται δύο σενάρια, με το ένα να λέει ότι θα φορά μπαταρία 80 kWh, έχοντας αυτονομία 483 χιλιομέτρων, κάνοντας τα 0-96 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, ενώ το άλλο λέει ότι θα έχει μια μικρότερη μπαταρία, χωρητικότητας 60 kWh, με αυτονομία 360 χλμ.

Η ζήτηση που αναμένεται να έχει το Model 3 είναι μεγάλη, με τον Elon Musk να δηλώνει πως ίσως η Tesla αναγκαστεί να αυξήσει την παραγωγή της, ώστε να προλάβει την αναμενόμενη ζήτηση για το Model 3. Η τιμή του θα ξεκινά από τις 35.000 δολάρια και θα φτάνει έως τις 50.000 με 60.000 δολάρια στις κορυφαίες εκδόσεις του. Περισσότερες, επίσημες λεπτομέρειες για το Model 3 θα μάθουμε κατά την παρουσίαση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα