Αυτό είναι το Suzuki SX4 S-Cross facelift

18:16 6/7/2016 - Πηγή: AutoBlog

Σε ειδική εκδήλωση στην Ουγγαρία, η Suzuki παρουσίασε το facelift του SX4 S-Cross, το οποίο θα μπει στις εκθέσεις της ιαπωνικής εταιρίας από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης το 2013, και τρία χρόνια μετά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το καθιερωμένο facelift, σκίτσα του οποίου είχαμε δει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Οι αλλαγές στο ιαπωνικό

crossover είναι εκτεταμένες, καθώς διαθέτει ένα εντελώς νέο πρόσωπο, με επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα και προφυλακτήρα. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι και το καπό είναι πιο δυναμικό, με πιο έντονες γραμμές.

Στο εσωτερικό διακρίνονται νέες επενδύσεις και υφάσματα, με ελαφρώς επανασχεδιασμένη να είναι η κεντρική κονσόλα. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των αντιπροσώπων για το facelift του μοντέλου, απ’όπου είναι και οι φωτογραφίες, αναφέρθηκε ότι το Geneva 2016, Geneva Motor Show, Geneva Motor Show 2016, Geneva θα διαθέτει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ενώ μηχανικά θα υπάρχει η προσθήκη των νέων 1.0- και 1.4-λίτρων BOOSTERJET βενζινοκίνητων συνόλων, καθώς και του υπάρχοντος 1.6-λίτρων πετρελαιοκινητήρα. Ο 1.000άρης θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ οι άλλοι δύο κινητήρες θα προσφέρεται σαν βασική επιλογή με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και το 6-τάχυτο αυτόματο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, Suzuki SX4 S-Cross,afto, Suzuki SX4 S-Cross