Αυτό είναι το Mazda CX-4

17:36 6/4/2016 - Πηγή: AutoBlog

Λίγες ώρες μετά τις teaser φωτογραφίες που έδωσε η Mazda, κυκλοφόρησαν στο internet μια σειρά φωτογραφιών που μας δείχνουν από κάθε γωνιά το νέο ιαπωνικό coupe crossover.

Το μοντέλο διαθέτει κεκλιμένη γραμμή οροφής, λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, χρωμιομένα διακοσμητικά, διαθέτοντας την KODO-Soul of Motion σχεδιαστική γλώσσα. Το ύψος από το έδαφος είναι λίγο μικρότερο από αυτό των CX-3, CX-5 και CX-9, φορά ζάντες 19″, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε

head-up display, ηλεκτρικό χειρόφρενο, πολυλειτουργικό τιμόνι και το MZD σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής.

Το CX-4 θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση του Πεκίνου στις 25 του Απρίλη και αρχικά θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Κίνηση θα παίρνει από τον 2.0 SKYACTIV-G 158 ίππων και τον 2.5 SKYACTIV-G 192 ίππων, όπως και από τον 2.2 SKYACTIV-D. Η κίνηση θα περνά είτε στους μπροστά είτε σε όλους τους τροχούς.

Ως αντίπαλο θα έχει το Subaru Outback, έχοντας ίδιο μέγεθος με το CX-5, με την Mazda να πιστεύει πως το σπορ crossover της θα αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή σε όποιον δεν επιθυμεί να προβεί στην αγορά ενός παραδοσιακού crossover.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα