Αυτό είναι το Fiat Aegea

H Fiat πήγε σε κάποιον αντιπρόσωπο της στην Τουρκία την έκδοση παραγωγής του Aegea, με το αυτοκίνητο να αναμένεται να παρουσιαστεί τον Νοέμβριο. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η έκδοση παραγωγής είναι κατά 99% πιστή σε σχέση με το αυτοκίνητο που είδαμε την άνοιξη στην έκθεση της Κωνσταντινούπολης.

Το μοντέλο αποτελεί πρακτικά την ευρωπαϊκή έκδοση του Dodge Dart, και θα αντικαταστήσει το Linea. Έχει μήκος 4,5 μέτρα, πλάτος 1,78 μέτρα, ύψος 1,48 μέτρα, μεταξόνιο

2,64 μέτρα, με τον χώρο αποσκευών του να φτάνει τα 510 λίτρα. Βασίζεται πάνω στην Small Wide πλατφόρμα των Fiat 500X και Jeep Renegade και προσφέρεται με δύο κινητήρες βενζίνης και δύο MultiJet II diesel απόδοσης από 95 έως και 120 ίππων. Οι κινητήρες συνδυάζονται είτε με μηχανικά, είτε με αυτόματα κιβώτιο ταχυτήτων, με την πιο οικονομική έκδοση να καταναλώνει λιγότερο από 4 λίτρα/100 χλμ.

Στο εσωτερικό η Fiat έχει εξοπλίσει το Aegea με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη αφής 5″, σύστημα πλοήγησης, Bluetooth, φωνητικές εντολές και συνδεσιμότητα USB, AUX, iPod. Επίσης συναντάμε τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και κάμερα οπισθοπορείας.

Οι πωλήσεις του μοντέλου στην Ευρώπη, την Μ. Ανατολή και την Αφρική θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Νοέμβριο ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από τη sedan έκδοση που είδαμε, θα προσφέρεται και ως hatchback και ως station-wagon.

Keywords
Τυχαία Θέματα