Αυτή η θωρακισμένη Mercedes από την Inkas θα σου κοστίσει μισό εκατομμύριο

H εταιρίας Inkas ειδικεύεται στην θωράκιση αυτοκινήτων, και παρακάτω μας δείχνει την πρόταση της για την Mercedes-Maybach S600. Κύριο μέλημα της εταιρίας ήταν να διασφαλίσει ότι η εμφάνιση του αυτοκινήτου θα παραμείνει απαράλλαχτη, ώστε να μην προκαλεί υποψίες ότι κάτι κρύβεται κάτω από το σώμα.

Και μπορώ να πω ότι τα κατάφερε, καθώς τίποτα δεν προϊδεάζει ότι διαθέτει ενισχυμένο σώμα, κλίμακας CEN 1063 BR7, που σημαίνει

ότι μπορεί επιτυχώς να σταματήσει σφαίρες από αυτόματο όπλο, sniper και πυρομαχικά του NATO, δηλαδή 7.62 × 51 χλστ. Επιπλέον, και τα παράθυρα έχουν βαλλιστική προστασία, έχει εγκατασταθεί σύστημα πυρόσβεσης, τα ελαστικά είναι run flat ενώ διαθέτει και ένα “τύπου James Bond” σύστημα προπετάσματος καπνού.

Στο εσωτερικό δεν αλλάζει τίποτα και οι VIP επιβάτες απολαμβάνουν απλόχερα την υπέρτατη πολυτέλεια της Mercedes-Maybach S600. Αν κανείς δεν αισθάνεται πολύ ασφαλής να κυκλοφορήσει στον δρόμο, μπορεί να δώσει 500.000 δολάρια (€460.000) στην Inkas για να κάνει τις μετακινήσεις του λιγότερο αγχωτικές.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα