Αυτή είναι η Lamborghini Huracan Super Trofeo [w/video]

Τίποτα δε μπορεί να μείνει κρυφό τη σημερινή εποχή, όπου τα κοινωνικά δίκτυα μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλου του κόσμου.

Ο χρήστης του Instagram, carspotterjeroen, κατάφερε και έβγαλε τρεις φωτογραφίες της Lamborghini Huracan LP 610-4 Super Trofeo, που αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της άυριο στο event The Quail στο Monterey.

Η Lamborghini

με το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο θα μπορεί να συμμετέχει και στα τρία πρωταθλήματα Blancpain Super Trofeo σε Ευρώπη, Βόρειο Αμερική και Ασία, με τους Fabio Babini και Adrian Zaugg να έχουν αναλάβει την εξέλιξη της.

Η Huracan LP 610-4 Super Trofeo διαθέτει ένα άκρως επιθετικό bodykit, με το χρώμα του αυτοκινήτου να είναι γκρι ματ, έχοντας κόκκινες λεπτομέρειες στο εμπρός splitter, στις πλαϊνές ποδιές και στον πίσω κραυγαλέο διαχύτη. Ακόμα, υπάρχει μια τεραστίων διαστάσεων αεροτομή, τα εμπρός φτερά διαθέτουν αεροδυναμικούς αεραγωγούς, ενώ πατάει σε μάυρες ζάντες με σλικ ελαστικά της Pirelli.

To εσωτερικό του, φυσικά, είναι γυμνό και διαθέτει τα απολύτως απαραίτητα χρειάζεται ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Έτσι, συναντάμε ένα full roll cage, ενα αγωνιστικό πολυλειτουργικό τιμόνι και μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Τεχνικές λεπτομέρειες του κινητήρα ακόμα δεν έχει ανακοινώσει η Lamborghini, αλλά από αύριο θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα