Αυτή είναι η Aston Martin DBS Ultimate

14:23 9/5/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Aston Martin είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει την Ultimate έκδοση της τωρινής γενιάς της DBS, ώστε να κλείσει με αυτή η παραγωγή της, και τώρα ανέβασε μερικές φωτογραφίες της έκδοσης αυτής στο επίσημο site της.

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη τόσο σε coupe όσο και σε ανοικτή Volante έκδοση σε 3 εξωτερικά χρώματα μαύρο (Carbon Black II) και δύο ασημί (Quantum

Silver και Silver Fox). Ανεξαρτήτως χρώματος, όλα τα αυτοκίνητα θα διαθέτουν ειδικά DBS σήματα και ειδικά ταμπελάκια με τον αύξων αριθμό. Επίσης θα διαθέτει carbon καπάκια καθρεπτών, σκουρόχρωμη γρίλια, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα, μαύρες απολήξεις εξατμίσεων επενδυμένες με Zircotec ενώ οι δαγκάνες των φρένων μπορούν να βαφτούν σε κίτρινο κόκκινο ή μαύρο χρώμα.

Το εσωτερικό έχει επενδυθεί με μαύρο δέρμα και Alcantrara με κόκκινες ραφές με το λογότυπο DBS να είναι ραμμένο στα προσκέφαλα με το S να είναι από κόκκινη κλωστή. Τα paddles του αυτόματου κιβωτίου είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και κόκκινο δέρμα.

Η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόλις 100 μονάδες με τις 30 από αυτές να πωλούνται στην Αμερική ενώ θα είναι διαθέσιμη τόσο με μηχανικό όσο και με χειροκίνητο κιβώτιο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα