Αυτα είναι τα νέα Renault Twingo και Peugeot 108;

Αύριο θα παρουσιαστεί επίσημα το νέο Renault Twingo και ήδη από σήμερα διέρρευσε φωτογραφία του μαζί το νέο Peugeot 108.

Η νέα γενιά του Renault Twingo θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στο περιθώριο της έκθεσης της Γενεύης η οποία ξεκινά στις 4 του Μάρτη, μαζί με το Clio RS Monaco GP Edition και έναν νέο κινητήρα της Energy γενιάς.

Το

νέο Renault Twingo θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε 5-πορτη έκδοση και σχεδιαστικά θα δανείζεται στοιχεία τόσο από το Twin’Run concept όσο και από το Twin’Z Concept. Θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πισωκίνητη πλατφόρμα που θα φορά και το νέο Smart Forfour, διαθέτοντας μια σχετικά μεγάλη καμπίνα για τέτοιου μήκους αυτοκινήτου. Θα απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και θα διαθέτει αρκετές επιλογής εξατομίκευσης, όπως στα Fiat 500 και Opel Adam.

Τόσο το Twingo όσο και το Fortfour αναμένεται να φορούν την ίδια γκάμα τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο μισό του έτους.

[Πηγή: worldscoop.forumpro.fr]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτα, Renault Twingo, Peugeot 108,afta, Renault Twingo, Peugeot 108