Watson: Η McLaren υποφέρει χωρίς τον Hamilton

20:17 5/4/2013 - Πηγή: AutoBlog

Η βαθμολογική συγκομιδή για τη McLaren στους 2 πρώτους αγώνες είναι μόλις 4 βαθμούς, αλλά θα μπορούσε να πάρει περισσότερους, αν δεν έκαναν λάθος pit stop στο Jenson Button, ο οποίος εγκατέλειψε στο τέλος. Η MP4-28 δεν είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο, όμως κάτι που έχει στοιχίσει στη βρετανική ομάδα είναι η αποχώρηση του Lewis Hamilton,

με τον πρώην οδηγό της ομάδας, John Watson, να υποστηρίζει ότι πλέον δεν έχει δύο οδηγούς, όπως όλες οι κορυφαίες ομάδες.

Η Red Bull έχε δύο οδηγούς σε υψηλό επίπεδο, όπως η Ferrari και η Mercedes. Η McLaren είναι σαν να έχει 1.5 οδηγό. Η συμφωνία με τον Perez για ν’ αντικαταστήσει τον Hamilton έκαναν πολλά φρύδια να σηκωθούν στα Paddock. Αν και νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι στον έναν γύρο, αλλά στον αγωνιστικό ρυθμό.

Είχε μερικούς σπουδαίους αγώνες πέρυσι, αλλά ακόμα δεν είναι σαφές το πόσο βοηθά την ομάδα. Δώστε στον Perez ένα πραγματικά καλό μονοθέσιο, και μπορεί να λάμψει. Αλλά, για ‘μένα, ο απόλυτος οδηγός είναι αυτός που μπορεί να βγάλει απόδοση από ένα λιγότερο ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Η κριτική είναι ακόμα έξω για το αν ο Perez μπορεί να το κάνει αυτό.

Οι μεγάλες ομάδες επωφελούνται από το να έχουν δύο οδηγούς με μεγάλη εμπειρία και νίκες στο ενεργητικό τους, και νομίζω ότι η McLaren, τουλάχιστον σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, χάνει σ’ αυτό. Νομίζω ότι έχουν την υποδομή και τους ανθρώπους για να διορθώσουν το πρόβλημα, αλλά πρέπει πρώτα να βρουν πολύ είναι πραγματικά το πρόβλημα, και δεν ξέρω αν το γνωρίζουν πραγματικά.

[Πηγή: BBC Sport]

Keywords
Τυχαία Θέματα