Volkswagen Polo GTI και Polo R, Mercedes-Benz GLC [Renderings]

17:51 6/5/2014 - Πηγή: AutoBlog

Μπορεί το επερχόμενο Volkswagen Polo GTI να μας έχει απασχολήσει με τα μηχανικά του, αλλά περιέργως, μέχρι τώρα, δεν είχαμε δει κάποιο αξιοπρεπές rendering. Αυτό αλλάζει καθώς ο Theophilus Chin μας παρουσιάζει μία (πιθανή) εκδοχή για το πώς μπορεί να είναι η γρήγορη έκδοση του δημοφιλούς Γερμανικού μικρού. Φυσικά δανείζεται αρκετά στοιχεία από τον μεγαλύτερο αδερφό του κυρίως όσον αφορά στον εμπρός προφυλακτήρα ενώ σε γενικές γραμμές, είναι κοντά σε αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα Polo GTI.

Από εκεί και πέρα, θα κινείται από έναν turbo κινητήρα άγνωστης χωρητικότητας (1.4 ή 1.8) που θα αποδίδει τουλάχιστον 192 ίππους και θα συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Εκτός όμως από το GTI, ο Chin μας έδωσε και το Polo R. Το μοντέλο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αλλά αν περάσει στην παραγωγή, θα εξοπλίζεται με έναν δίλιτρο turbo κινητήρα απόδοσης 250 ίππων που θα στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Από την άλλη πλευρά, η Mercedes ετοιμάζει SUVs και crossovers. Οπότε οι internetικοί καλλιτέχνες, επικεντρώνονται σε αυτήν την κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Remco Meulendijk, μας παρουσιάζει την GLC. Το μοντέλο, πρόκειται στην ουσία για μία ελαφρώς διαφοροποιημένη έκδοση της MLC που θα βασίζεται στην επερχόμενη δεύτερη γενιά της GLK. Κάτω από το καπό θα βρίσκεται η γνωστή γκάμα κινητήρων που συναντούμε και στη νέα C-Class. Δηλαδή οτιδήποτε από plug-inυβριδικό powertrain μέχρι τον 4-λιτρο, twin-turboV8.

Bonus! Δες και την touring έκδοση του BMW Vision Future Luxury Concept.

Keywords
Τυχαία Θέματα