Volkswagen Beetle και Beetle Cabriolet Exclusive

H Volkswagen παρουσίασε την έκδοση Exclusive για τα Beetl και Beetle Cabriolet. H έκδοση είναι διαθέσιμη σε δύο εκδοχές Exclusive Design και Exclusive Sport και είναι σχεδιασμένα από την το τμήμα R GmbH

της Volkswagen.

Εξωτερικά φορούν ζάντες 18″ και 19″ σε ασημί με μαύρο χρώμα και εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε τρία διαφορετικά χρώματα (Pepper Beige, Amber Brown και Black). Επιπλέον υπάρχουν μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, ανοξείδωτα μαρσπιέ με χαραγμένες τις λέξεις Volkswagen Exclusive, τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και δερμάτινη λαβή χειροφρένου, δερμάτινο υποβραχιόνιο, σπορ καθίσματα.

Η κεντρική κονσόλα και τα πλευρικά στοιχεία των καθισμάτων είναι επενδυμένα με δέρμα Nappa, ενώ οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τα νέα πατάκια και τις δερμάτινες επενδύσεις στις πόρτες.

Η έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία. Εξοπλίζεται με τον 1.2 TSI και με τον 1.4 TSI και στη Γερμανία οι τιμές έχουν ως εξής:

Beetle “Exclusive” Design € 22,650 (1.2l TSI 77 kW)Beetle “Exclusive” Sport € 26,550 (1.4l TSI 118 kW)etle Cabriolet “Exclusive” Design € 26,775 (1.2 l TSI 77 kW)Beetle Cabriolet “Exclusive” Sport € 30,500 (1.4l TSI 118 kW)


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα
Volkswagen Beetle, Beetle Cabriolet Exclusive,