Volkswagen Amarok M, ένα στρατιωτικό όχημα από την Rheinmetall Defense

To VW Amarok είναι ένα σκληροτράχηλο και ανθεκτικό pick-up, γι’αυτό και η Rheinmetall Defense αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει ως βάση για το νέο της στρατιωτικό όχημα.

Παρουσιάστηκε στην έκθεση Eurosatory Defense and Security που πραγματοποιείται από 11 ως 15 Ιουνίου. Το όνομα του ειναι Amarok M και σχεδιάστηκε για να παρέχει στο στρατό ένα ευέλικτο pickup

το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευρύ φάσμα αποστολών. Ως αποτέλεσμα, το ελαφρύ πολλαπλών χρήσεων όχημα [Light Multi-Purpose Vehicle (LMPV)], διαθέτει κίνηση σε όλους τους τροχούς μαζί με ένα εκτός δρόμου σύστημα αντιμπλοκαρίσματος. Μπορεί, επίσης, να εφοδιαστεί με ενισχυμένο σασί, εξελιγμένο εξοπλισμό τηλεπικοινωνίας και μια ηλεκτρική ενσωματωμένη βάση-δαχτυλίδι για ένα μέσο ή βαρύ πολυβόλο ή αυτόματο εκτοξευτή χειροβομβίδων.

Στους κινητήρες υπάρχει η επιλογή βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων κινητήρων, ξεκινώντας ο μικρότερος από τα 122 άλογα μέχρι τα 180 άλογα ο ισχυρότερος, οι οποίοι όλοι μπορούν να συνδυαστούν με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο ή 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα