Video: Μια χτυπημένη Lamborghini Aventador στο Dubai

20:01 5/2/2013 - Πηγή: AutoBlog

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των πανάκριβων αυτοκινήτων, θέλοντας να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, “τραυματίζουν” τ’ αυτοκίνητά τους, βάζοντας διάφορα αυτοκόλλητα επάνω τους, όπως ροζ, χρυσά και άλλα πολλά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, το SuperCar μας, μια Lamborghini Aventador, είναι στην πραγματικότητα τραυματισμένη, καθώς ο εμπρός προφυλακτήρας είναι χτυπημένος, ακριβώς κάτω από την αριστερή εισαγωγή αέρα.

Βρέθηκε

έξω από το Dubai Mall, και δεν ξέρουμε από τι μπορεί να έχει γίνει αυτή η μικρή αλλά ακριβή ζημιά, με το κόστος της να είναι υψηλό, ακριβώς επειδή τ’ ανθρακονήματα ανεβάζουν πολύ την τιμή, και ίσως χρειαστεί ν’ αλλαχτεί όλος ο προφυλακτήρας.

Επίσης, κάτι ακόμα χειρότερο είναι μια τρακαρισμένη Murcielago LP640, η οποία είχε διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλη, με 415.370 χιλιόμετρα! Η ζημιά εντοπίζεται κυρίως στο εμπρός δεξί μέρος τού SuperCar, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε μία στροφή και συγκρούστηκε μ’ ένα δέντρο, ωστόσο δεν υπήρχαν τραυματισμοί.

[Πηγές: YouTube, Autoneuroticfixation]

Keywords
Τυχαία Θέματα