Video: C 63 AMG Coupe Vs CBR 600 RR Vs R6 στην Autobahn

Στην Autobahn, υπάρχουν τμήματα που δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα με την οποία μπορείς να κινηθείς, έτσι μπορεί να στηθούν έστω και άτυπες κόντρες μεταξύ οχημάτων που κινούνται εκεί, με το ενδιαφέρον να είναι αυξημένο όταν πρόκειται για γρήγορα οχήματα, ειδικότερα γι’ αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Δύο φίλοι είχαν σταματήσει στην άκρη με τις Honda CBR 600 RR και Yamaha R6, οι οποίες αποδίδουν μέχρι 114 και 120 άλογα,

αντίστοιχα. Ανάμεσα στ’ αυτοκίνητα που περνάν από το σημείο εκείνο, είναι και μια Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe, που μπορεί να βγάλει μέχρι 487 άλογα στον δρόμο.

Με το που την είδα, σκέφτηκαν το ίδιο πράγμα: κόντρα! Έτσι, δεν έχασαν χρόνο, ανέβηκαν στις μοτοσικλέτες τους και, μόλις μπήκαν σε περιοχή που δεν ισχύουν οι απαγορεύσεις, άνοιξαν το γκάζι. Φυσικά, ο οδηγός τής είχε καταλάβει τι ήθελαν οι δύο “μηχανόβιοι”, συνεπώς έκανες κι αυτός το ίδιο στην C 63 AMG Coupe. Φυσικά, το παιχνίδι άρχισε, με τις μοτοσικλέτες να μην μπορούν να πιάσουν τη Mercedes, παρά μόνο όταν δεν έβγαζε όλη τη δύναμη στον δρόμο.

[Πηγή: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα