Trollάρισμα: Τα ασημένια βέλη δίνουν φτερά!

Ξινό βγήκε το Αυστριακό Grand Prix στην ομάδα της Red Bull. Μετά από τις πολλές υποσχέσεις που άφησε για τον εντός έδρας αγώνα η νίκη του Ricciardo στον Καναδά, η εμφάνιση της ομάδας ήταν απογοητευτική, με το Vettel και τις δυο Toro Rosso να εγκαταλείπουν από μηχανικά προβλήματα και τον Αυστραλό να τερματίζει μόλις όγδοος. Από την άλλη πλευρά, η μεγάλη αντίπαλος Mercedes

επανήλθε στα 1-2 και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για να την πει στους κόκκινους ταύρους, παραφράζοντας το γνωστό σλόγκαν των ενεργειακών ποτών!

Η κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων έχει ιστορία, ξεκινώντας από τις εισηγήσεις της “αμόλυντης” Mercedes για απαγόρευση συμμετοχής σε τρεις αγώνες της Red Bull, μετά από τον μηδενισμό του Ricciardo στην Αυστραλία. Οι πρωταθλητές απάντησαν με γραφικό τρόπο στους συναδέλφους τους και περιμέναμε από τότε να δούμε την αντίδραση από πλευράς Γερμανών.

Η εξωαγωνιστική μάχη προθερμάνθηκε νωρίς για τον αγώνα στην Αυστρία, με τις ομάδες να έρχονται σε νέα αντιπαράθεση, καθώς οι άνθρωποι της Mercedes διώχτηκαν από το ξενοδοχείο στο οποίο είχαν κάνει κράτηση, με το νέο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, που δεν ήταν άλλος από το Dietrich Mateschitz, να ακυρώνει τις κρατήσεις.

Η Mercedes απάντησε αρχικά μέσα από τις επίσημες τοποθετήσεις της για την πίστα, στην οποία αναφερόταν με το παλιό όνομα A1 Ring και όχι ως Red Bull Ring. Σε αυτή τη γραμμή κινήθηκαν και οι δυο πιλότοι της ομάδας, με το Rosberg να δηλώνει πριν την έναρξη του τριημέρου πως: “Θα ήταν μια επιπλέον ευχαρίστηση να κερδίσω εδώ στο A1 Ring” και το Hamilton να συμπληρώνει:

Αυτοί (Red Bull Racing) είναι μια βρετανική ομάδα, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός αυτού, εγώ ξέρω την πίστα με διαφορετικό όνομα και έτσι θα την σκέφτομαι πάντα.

Οι αφίσες της Mercedes γύρω από την πίστα διάβαζαν “Heimspielberg”, δηλαδή “Εντός έδρας αγώνας στο Spielberg”.

Επίσης, το hashtag της Mercedes στο Twitter για το Αυστριακό Grand Prix ήταν το #RingLeaders, ενώ η φωτογραφία με τα πανηγύρια της ομάδας έπειτα από τη νίκη, είχε σαν λεζάντα “Ποιοτική (Α1) απόδοση σε αυτή την τερατώδη (Monster) πίστα”, αφήνοντας αιχμές ξανά για το όνομα της πίστας, αλλά χτυπώντας και τη Red Bull με το ενεργειακό ποτό Monster, που είναι χορηγός της Mercedes.

Όμως, το κερασάκι στην τούρτα ήταν άλλο. Οι μηχανικοί της Mercedes κατάφεραν με κάποιο τρόπο να τοποθετήσουν το σήμα της εταιρείας στη μύτη του τεράστιου κόκκινου ταύρου που κοσμεί την πίστα της Αυστρίας! Σίγουρα οι ταύροι θα κοκκίνισαν από την ντροπή τους μετά από αυτό και θα σκέφτονται τρόπους για να πάρουν το αίμα τους πίσω!

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team/Auto Motor Und Sport Twitter]

Keywords
Τυχαία Θέματα