Toys for Boys: Τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο αυτοκίνητο!

12:11 1/6/2013 - Πηγή: AutoBlog

Αυτό το θέμα απευθύνεται σε αυτούς που βαρέθηκαν τα απλά, μονοδιάστατα τηλεκατευθυνόμενα οχήματα. Σε αυτούς που δεν τους αρέσει το δίλημμα «αυτοκίνητο ή αεροπλάνο/ελικόπτερο». Σε αυτούς που δεν συμβιβάζονται με μία λειτουργία. Ή τέλος, σε αυτούς που έχουν τα χρήματα και πρέπει να αποκτούν κάθε gadget που κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν θα σας κουράσω όμως.

Το B –έτσι λέγεται, δεν είναι ότι βαριέμαι να γράψω το πλήρες όνομα-, είναι το πνευματικό τέκνο του

Witold Mielniczek, ο οποίος ξεκίνησε μία καμπάνια στο –ολοένα και πιο- δημοφιλές Kickstarter ώστε να κάνει το δικό του όνειρο και κατά συνέπεια το όνειρο κάποιων άλλων, πραγματικότητα. Το B είναι ένα επαναφορτιζόμενο τηλεκατευθυνόμενο όχημα που συνδυάζει τις αρετές ενός αυτοκινήτου και ενός ελικοπτέρου/αεροπλάνου. Ναι, είναι το ιπτάμενο αυτοκίνητο που ονειρευόσασταν αλλά υπό κλίμακα! Εκτός από τις φοβερές εκτός δρόμου ικανότητές του, είναι σε θέση να απογειωθεί αλλά και προσγειωθεί κάθετα χωρίς την ανάγκη διαδρόμου ενώ για να καταγράφετε οτιδήποτε συμβεί στα 15 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας ανά πλήρη φόρτιση, είναι εφοδιασμένο και με HD camera που συνδυάζεται με SD κάρτα μνήμης 32GB!

Ο κ. Mielniczek, ζητά μέσω του Kickstarter 86.500 λίρες Αγγλίας για να ολοκληρώσει το project του και τη στιγμή που γράφεται το άρθρο έχει συγκεντρώσει 49.000 και κάτι ψιλά με 32 μέρες να απομένουν, οπότε θα έλεγα ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αν θέλατε και εσείς να αποκτήσετε το B, οι τιμές ξεκινάνε από τις 320 λίρες για το kit έτοιμο για συναρμολόγηση, χωρίς το χειριστήριο και καταλήγουν στις 450 λίρες για το B έτοιμο, συναρμολογημένο και με τηλεχειριστήριο. Δείτε το video που ακολουθεί, επισκεφτείτε αν θέλετε τη σελίδα του B στο Kickstarter και κρίνετε για τους εαυτούς σας αν αξίζει τα λεφτά του.

[Πηγή: Kickstarter]

Keywords
Τυχαία Θέματα