Toyota Aqua Premi Concept στο Τόκιο

Δεν είναι περισσότερες από δύο ημέρες από τη στιγμή που θα ανοίξει τις πύλες της η έκθεση του Τόκιο και η Toyota μετά την παρουσίαση των Aqua Air Concept, Aqua Cross Concept και το G Sports, σειρά παίρνει σήμερα άλλο ένα μοντέλο της “οικογένειας” Aqua,

το Premi.

Ενώ αρχικά η ιαπωνική εταιρία στο Δελτίο Τύπου της είχε ανακοινώσει ότι θα φέρει τρία διαφορετικά concept του Aqua (στον υπόλοιπο κόσμο λέγε με Prius C), με το Premi φαίνεται να κάνει καλύπτει και το premium καταναλωτικό κοινό της καθώς στο εσωτερικό του συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με ραφές που κάνουν αντίθεση, καθώς και piano black λεπτομέρειες.

Στιλιστικά διαθέτει μια πιο δυναμική μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω, όπως επίσης και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Αν και μηχανικά δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα γνωστό, λογικά δε θα υπάρχουν αλλαγές και θα συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 74 ίππων και 111 Nm ροπής και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 61 ίππων με 169 Nm ροπής. Η συνδυαστική ιπποδύναμη θα ανέρχεται στα 100 άλογα, έχοντας μέση κατανάλωση 2,82 λίτρα/100 χλμ.

[Πηγή: Toyota]

Keywords
Τυχαία Θέματα