To Consumer Reports βαθμολόγησε την αξιοπιστία του Tesla Model S “μέτρια”

Το αμερικάνικο ανεξάρτητο μέσο κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό μέσω της συνεκτίμησης τόσο της δικιάς του εμπειρίας, όσο και των απαντήσεων περισσότερους από 1.300 ιδιοκτητών του δημοφιλέστατου ηλεκτρικού sedan. Δύο θέματα που αναφέρθηκαν κυρίως ήταν η αργή αντίδραση των αναδιπλούμενων χειρολαβών και το τρέμουλο του παρμπρίζ, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Tesla σημείωσε καλές επιδόσεις καθώς είναι πρόθυμη να πληρώσει το τίμημα για όλες τις επισκευές.

Σε γενικές γραμμές το

Consumer Reports, αναφέρει ότι το Tesla είναι συγκρίσιμα, όσον αφορά την αξιοπιστία, με το Acura RLX, ενώ τα πολυτελή μοντέλα της Audi και Lexus έχουν πάρει υψηλότερους βαθμούς και μοντέλα της Cadillac και Mercedes-Benz έχουν καταγραφεί βαθμολογίες “πολύ χειρότερες”.

Μετά από 26.000 περίπου χλμ. το Model S που δοκίμαζε το CR, η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας χρειάστηκε hard reset και ένα μη προγραμματισμένο service, ενώ άλλο αμερικάνικο μέσο που είχε στη κατοχή του για 17 μήνες το Model S χρειάστηκε 7 μη προγραμματισμένες επισκέψεις στο συνεργείο και 9 reset του συστήματος infotainment.

Keywords
Τυχαία Θέματα