The Grand Tour S01E03: Τι είδαμε!

Φτάσαμε στο τρίτο επεισόδιο του The Grand Tour με τους Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να επιστρέφουν στην Αγγλία και να στήνουν το στούντιο τους στην βρετανική παραθαλάσσια πόλη του Whitby της κομητείας του Γιορκσάιρ.

Προτού προχωρήσεις την ανάγνωση, θα σε προειδοποιήσω πως θα διαβάσεις αρκετά spoiler του επεισοδίου, οπότε αν δεν θέλεις να μάθεις τίποτα προτού το δεις, τότε κλείσε την σελίδα τώρα.

Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Στο επεισόδιο με τίτλο “Opera, Arts and Donuts aka

The Return Home” επέστρεψαν και τα γνωστά γνωστά road trip των τριών παρουσιαστών. Το ταξίδι έγινε την Ιταλία με τον Jeremy Clarkson να οδηγεί την Aston Martin DB11, τον James May μια Rolls-Royce Dawn και τον Hammond να κάνει την διαφορά και να διαλέγει το “λάθος” αυτοκίνητο, ένα Dodge Challenger Hellcat, που για χάρη του σταματάνε πολλές φορές στα πρατήρια βενζίνης, με τον “κοντό” της παρέας να κάνει αυτό που μπορεί καλύτερα το Hellcat, donuts.

Επίσης οι Hammond και May έκαναν πράξη την υπόσχεση που είχανε δώσει στο πρώτο επεισόδιο, όταν ο Clarkson έχασε το στοίχημα που είχε βάλει πως η P1 θα ήταν η ταχύτερη εκ των τριών hypercar στη πίστα του Portimao. Έτσι ανατίναξαν το πατρικό σπίτι του Clarkson. Μπορείς να δεις το επεισόδιο στο Amazon Prime.

Εσύ το είδες το επεισόδιο; Πως σου φάνηκε; Ποιες είναι οι εντυπώσεις που σου άφησε;

Keywords
Τυχαία Θέματα