TIKT Tripple X, μια Corvette C6 ZR1 με 769 άλογα

Η Chevrolet Corvette ZR1 από μόνη της είναι ένα γρήγορο supercar αποδίδοντας 647 άλογα μα 819 Nm ροπής, αλλά οι Γερμανοί της TIKT, είπανε να την βελτιώνουν ακξόμη περισσότερο. Την ονόμασαν  Tripple X (θα μπορούσε άνετα να είναι το αυτοκίνητο του μυστικού πράκτορα XXX) και αφού τοποθέτησαν νέα κυλινδροκεφαλή, νέους εκκεντροφόρους, νέα ελατήρια

βαλβίδων, μεγαλύτερη πεταλούδα γκαζιού, νέα εξάτμιση, την νέα ρύθμιση των βαλβίδων, αναβαθμίζοντας το σύστημα ψύξης ώστε να στέλνει έως και 4 φορές περισσότερο ψυκτικό υγρό για να κρυώσει η μηχανή και πειράζοντας τον κομπρέσορα, την έκαναν να αποδίδει 769 άλογα με 910 Nm ροπής.

Για να βελτιώσουν την οδηγική της συμπεριφορά, τοποθέτησαν νέα ανάρτηση, διατηρώντας τις σούστες στο πίσω μέρος, χαμηλώνοντας τες κατά 30 mm, ενώ η μπροστά ανάρτηση χαμήλωσε κατά 50 mm. Στιλιστικά φορά ένα αεροδυναμικό bodykit που αποτελείται από νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα έτσι ώστε να ψύχει τον κινητήρα αλλά και να δημιουργεί επιπλέον κάθετη δύναμη, νέα πλαινά spoiler, carbon αεροτομή και 20″ ελαφριές ζάντες Zerra Ultralight Evo 2.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα