Spy Videos: Smart ForTwo και SmartFour σε στατικές και παγωμένες συνθήκες
Με την επίσημη παρουσίαση των Smart ForTwo και ForFour να απέχει κάτι περισσότερο από τρεις μήνες η γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο βίντεο κατά τη διάρκεια εξέλιξης των προαναφερθέντων μοντέλων.
Τα πρωτότυπα, φυσικά, είναι βαριά καμουφλαρισμένα με το πρώτο βίντεο να δείχνει κάποια ForTwo να διενεργούν δοκιμές σε ψυχρές θερμοκρασίες στη Βόρεια Σουηδία, ενώ στο δεύτερο βλέπουμε στατικό το ForFour σε κάποια αποθήκη.
Όπως ξέρουμε, το ForTwo θα μοιράζεται το 70% των μηχανικών του μερών μαζί με το πρόσφατα παρουσιασμένο
Θα έχει κύκλο στροφής 7,5 μέτρων, 1,25 μέτρo μικρότερο από αυτόν της τωρινής γενιάς, με τη καμπίνα των επιβατών να είναι μεγαλύτερη, εξοπλισμένη με πολύχρωμα διακοσμητικά, μεγάλο στροφόμετρο και μεγάλη οθόνη αφής. Επίσης θα συναντάμε χρωμιομένα διακοσμητικά, επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και νέο σύστημα ελέγχου του κλιματισμού. Θα προσφέρεται είτε ως coupe, είτε ως cabriolet με υφασμάτινη οροφή. Κίνηση θα παίρνει από τον ίδιο 0,9 TCe τρικύλινδρο κινητήρα που θα υπάρχει και στο Twingo απόδοσης 90 ίππων και 135 Nm ροπής, μαζί με τον ατμοσφαιρικό 1000άρη SCe με 70 ίππους και 91 Nm ροπή. Επίσης θα υπάρχει και ένα τρικύλινδρο diesel μοτέρ. Σαφείς πληροφορίες για τα κιβώτια δεν έχουμε αλλά από ότι φαίνεται θα προσφέρεται ως extra και ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη ενώ στα σκαριά ακούγεται πως είναι και μία αμιγώς ηλεκτρική, e-Drive, έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 65 kW (87 ίππων) και μπαταρίες ιόντων λιθίου.
Από την άλλη το νέο Forfour, το οποίο δεν θα προσφέρεται στις Η.Π.Α. λόγω υψηλού κόστους και θα έχει μήκος 3.505 χλστ., προσφέροντας τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο.
[Πηγή: YouTube (1), (2)]
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις AutoBlog

- Τελευταία Νέα AutoBlog
- Spy Videos: Smart ForTwo και SmartFour σε στατικές και παγωμένες συνθήκες
- Η McLaren P13 θα αποδίδει 500 άλογα και θα κοστίζει €130.000
- Telsa Model S by Unplugged Performance με νέο αεροδυναμικό πακέτο
- Αυτό είναι το Chevrolet Camaro Z/28 Indy 500 Pace Car, με οδηγό τον Dario Franchitti [w/video]
- Mercedes-Benz C-Class Edition 1
- Η Skoda κατασκεύασε 11 εκατ. αυτοκίνητα στο εργοστάσιο της στη Mlada Boleslav
- Mercedes-Benz S63 AMG Coupe Pickup και Lamborghini Huracan GT3 [Renderings]
- Φορτηγό έριξε 19 τόνους μέλι στην άσφαλτο [w/video]
- Onboard Video: Επιτάχυνση του BMW i8 μέχρι τα 130 χλμ/ώρα με φυσικό ήχο
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 1ος γύρος - Χαλκίδα 29-30 Μαρτίου 2014
- Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει για 7η φορά το Rally Όθρυς
- Ράλλυ Ακρόπολις 2014: Πυρετός προετοιμασιών!
- Επιθετική στρατηγική από την McLaren
- Video: Τι θα γινόταν αν οι κούκλες των crash test ζωντάνευαν
- Video: Red Bull F1 εναντίον V8 Supercar και C63 AMG
- Η Vorsteiner παρουσιάζει την BMW M5 Carbon
- Video: Δοκιμάζοντας την Jaguar F-Type R Coupe
- Νέο Audi TT