Spy Video: Νέα Mercedes S-Class Coupe στο Nürburgring

Η Mercedes-Benz συνεχίζει την ανάπτυξη της coupe έκδοσης της S-Class, και έχει πάει ένα μουλάρι για δοκιμές στο Nürburgring.

Το καμουφλάζ συνεχίζει να είναι βαρύ, με το αυτοκίνητο να έχει συντηρητική σχεδίαση, με έντονα κεκλιμένη γραμμή οροφής, καθρέπτες τοποθετημένους πάνω τις πόρτες, πιο έντονα μπροστά και πίσω φτερά, νέα γρίλια και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Μηχανικά αναμένεται να εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που φορά και η sedan έκδοση της

S-Class και έτσι η S500 θα φορά τον V8 4,7-λίτρων κινητήρα απόδοσης 455 ίππων με 700 Nm ροπής. Αργότερα θα προστεθούν στη γκάμα τόσο V12 όσο και twin-turbo V8 κινητήρες στις εκδόσεις S63 και S65 AMG,

Το εσωτερικό, όπως έχουμε δει στις φωτογραφίες, είναι σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό της S-Class Sedan με τις διαφορές να εντοπίζονται στο τριάκτινο κοφτό τιμόνι, στις λευκές επενδύσεις, στην απουσία του ρολογιού από το κέντρο του ταμπλό, και στα νέα αλουμινένια και ξύλινα διακοσμητικά.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ως πρωτότυπο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, με το μοντέλο παραγωγής να παρουσιάζεται την άνοιξη του 2014, πιθανότατα είτε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, είτε σε αυτή της Σανγκάης τον Απρίλιο.

[Πηγή: YouTube]

Keywords
Τυχαία Θέματα