Spy Photos: Μουλάρια της Bugatti Chiron

Η Bugatti συνεχίζει τις δοκιμές τα μουλάρια της Chiron και δύο τέτοια φωτογραφήθηκαν κάπου στη κεντρική Ευρώπη. Ο σχεδιασμός της Chiron θα δανείζεται στοιχεία από το Vision Gran Turismo Concept, με τα δύο πρωτότυπα να έχουν διαφορετικά πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει αεροτομή και ένα μικρό κεντρικό πτερύγιο.

Μόλις 500 Chiron θα κατασκευάσει η Bugatti, με το μοντέλο

να παρουσιάζεται στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο. Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, ο αντικαταστάτης της Veyron θα βασίζεται σε μία ανανεωμένη έκδοση της ανθρακονημάτινης πλατφόρμας που ήδη υπάρχει, με το 92% των εξαρτημάτων της θα είναι νέα ή τροποποιημένα ώστε να αυξηθεί η ακαμψία και να μειωθεί το βάρος.

Θα φορά τον W16, 8-λιτρο κινητήρα που θα βασίζεται στον υπάρχον κινητήρα της Veyron, αλλά θα εφοδιαστεί με σύστημα άμεσου ψεκασμού καυσίμου και πιθανώς, e-turbos – αν όχι όλα, 2 από τα 4, και θα συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα. Ο κινητήρας θα παράγει 1.500 άλογα και 1.500 Nm ροπής, θα συνδυάζεται με 7-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και σύστημα τετρακίνησης με torque vectoring. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε μόλις 2 δευτ., χρόνος περίπου μισό δευτ. ταχύτερος από την Veyron SS WRE, με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου να ανέρχεται στα 450-463 χλμ/ώρα. Θα έχει τιμή 2,2 εκατ. ευρώ.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα