Spy Photos: Ετοιμάζεται το νέο Honda CR-V

23:12 8/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η τέταρτη γενιά του Honda CR-V βρίσκεται στην αγορά από το 2012, και η ιαπωνική εταιρία έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό την εξέλιξη του νέου μοντέλου, που θα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2017. Ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των μεσαίων SUVs είναι τεράστιος, με την Toyota να παρουσιάζει πρόσφατα το RAV4 Hybrid, την Mitsubishi

να πουλάει ασταμάτητα το Outlander PHEV, καθώς και άλλες εταιρίες να προσφέρουν υβριδικά σύνολα στα μοντέλα τους, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αμέτοχους τους ιθύνοντες της Honda.

Γι’αυτό και οι δοκιμές του νέου CR-V συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό, όπως αποδεικνύουν και οι τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, όντας μια επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας του νέου Civic, που θα κάνει το SUV να μεγαλώσει σε διαστάσεις, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο και με 7 θέσεις. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, παρότι το hatchback δεν προσφέρεται με υβριδικό σύνολο, το νέο SUV θα έχει plug-in υβριδική έκδοση, η οποία θα χρησιμοποιεί έναν 2-λιτρο κινητήρα.

Στην Ευρώπη θα εφοδιάζεται με τον 1.500αρη i-VTEC turbo βενζίνης με 130 και 175 άλογα με 200 Nm και 220 Nm ροπή αντίστοιχα. Ακόμα θα υπάρχει ανανεωμένος ο 1.600αρη diesel, όπως και ένας ανανεωμένο 2.0-λιτρο βενζίνης. Η κίνηση θα περνά στον μπροστά άξονα, με το σύστημα τετρακίνησης να υπάρχει στον πρόσθετο εξοπλισμό και να συνδυάζεται με ένα 9άρι αυτόματο κιβώτιο.

Θα διαθέτει τη χαρακτηριστική γρίλια των πρόσφατων μοντέλων της Honda, λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, καλύτερη ηχομόνωση, ποιοτικότερα υλικά και προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα