Spy Photos: Porsche 911 facelift χωρίς καμουφλάζ [Ανανεωμένο]

Ανανέωση: Προστέθηκαν δύο ακόμη φωτογραφίες της, αυτή τη φορά από το Nurburgring.

Στους δρόμους της Πράγας πιάστηκε να κυκλοφορεί μια ανανεωμένη Porsche 911 χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Η φωτογραφία μας δείχνει το πίσω μέρος το οποίο έχει αποκτήσει νέο προφυλακτήρα, νέες απολήξεις εξατμίσεων και ελαφρώς μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα. Από παλαιότερες spy φωτογραφίες έχουμε δει πως στο μπροστά μέρος υπάρχουν

νέα φωτιστικά σώματα, λεπτά LED φώτα ημέρας και νέος προφυλακτήρας. Στο εσωτερικό θα υπάρχει νέο τιμόνι, παρόμοιο με αυτό της 918 Spyder, νέους διακόπτες, μεγαλύτερη οθόνη στη κεντρική κονσόλα και ανανεωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Οι ανανεωμένες 911 θα εξοπλίζονται αποκλειστικά με turbo κινητήρες, εκτός από τις εκδόσεις GT3 και GT3 RS, οι οποίες θα εξακολουθούν να προσφέρονται με ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Η 911 Carrera θα αποκτήσει έναν 2,7-λίτρων turbo κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 370 άλογα με 450 Nm ροπής, με την Carrera S να φορά τον turbo 3,0-λίτρων απόδοσης 420 ίππων με 510 Nm ροπής. Οι 911 Turbo και Turbo S αναμένεται να παράγει 540 και 580 άλογα αντίστοιχα. Το ντεμπούτο της ανανεωμένης σειράς 911 θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα