Spy Photos: Mercedes-Benz C63 AMG sedan με λίγο καμουφλάζ

Στη Κίνα η Mercedes συνεχίζει τις δοκιμές της C63 AMG Sedan και οι Κινέζοι μας χαρίζουν μερικές ακόμη spy φωτογραφίες τόσο του εξωτερικού, όσο και του εσωτερικού της γρήγορης έκδοσης της C-Class.

Θα παρουσιαστεί στις 24 του Σεπτέμβρη με τις παραγγελίες να να ξεκινούν στα μέσα του Οκτώβρη, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται από τον Φεβρουάριο του 2015 για την sedan,

και από τον Απρίλιο του 2015 για την estate έκδοση.

Η νέα γενιά της γρήγορης έκδοσης της C-Class, διαθέτει μικρή αεροτομή, πιο sport και μυώδεις εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, περισσότερους και μεγαλύτερους αεραγωγούς, χαρακτηριστικές AMG ζάντες ελαφρού κράματος, χαμηλότερες αναρτήσεις και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Στο εσωτερικό υπάρχουν σπορ καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι με το κοντέρ να έχει τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα.

Κάτω από το καπό η C63 AMG φορά τον νέο twin-turbo, 4,0-λιτρο V8 κινητήρα ο οποίος στη περίπτωσή της θα αποδίδει 480 άλογα και θα συνδυάζεται με το γνωστό 7G-MCT Speedshift αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα στέλνει τη κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Θα βγει στην αγορά και σε S έκδοση, με τον V8 κινητήρα της να παράγει 500 άλογα.

Keywords
Τυχαία Θέματα