Spy Photos: BMW X3 M για πρώτη φορά

20:00 9/5/2016 - Πηγή: AutoBlog

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης της νέα γενιά της X3 εδώ και ένα χρόνο, και αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2017.

Με τον ανταγωνισμό στα μεσαία premium SUV να είναι αμείλικτος, με το κοινό να ζητάει και εκδόσεις επιδόσεων, η BMW για να ανταγωνιστεί τα Audi RS Q5 και τη Mercedes-AMG

GLC 63, πιάστηκε για πρώτη να εξελίσσει την M έκδοση του μοντέλου της, η οποία θα κυκλοφορήσει ένα χρόνο αργότερα.

Αυτή θα φορά τον 3-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα των M3/M4, αλλά με απόδοση 500 ίππων. Το μοντέλο θα διαθέτει τις αναμενόμενες επεμβάσεις από το M Division, με νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, μεγαλύτερους αεραγωγούς, φαρδύτερα φτερά, ζάντες 19 ιντσών και χαμηλωμένη απόσταση από το έδαφος. Θα κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε κάτω από 5 δευτ., έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Το νέο μοντέλο, ξέρουμε ότι έχει κωδική ονομασία G01, θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα CLAR, προσφέροντας περισσότερο χώρο στους επιβάτες, με την καμπίνα να αναβαθμίζεται. Με τις διαστάσεις της νέας X1 να είναι μεγαλύτερες, το ίδιο αναμένεται να γίνει και με την νέα Χ3, αλλά το βάρος της θα μειωθεί κατά 100 κιλά.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα