Spy Photos: BMW M2 με σάρκα και οστά

14:41 9/5/2014 - Πηγή: AutoBlog

Για πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες της BMW M2 το οποίο πρόσφατα μάθαμε πως πήρε το πράσινο φως να περάσει στη παραγωγή.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η M2 διαθέτει φαρδύτερα μετατρόχια σε σχέση με την Σειρά 2, έχει φουσκωμένα φτερά, επιθετικής σχεδίασης bodykit με σπορ προφυλακτήρες, carbon CFRP οροφή, ζάντες 19″ και μεγάλα φρένα με μπλε δαγκάνες. Στο

πίσω μέρος η BMW έχει τοποθετήσει μια μικρή αεροτομή, διαχύτη και διπλές απολήξεις εξατμίσεων, οι οποίες στην έκδοση παραγωγής θα δώσουν τη θέση τους σε τετραπλές.

Η καυτή 2αρα θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2015, θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται εκείνο το φθινόπωρο, με τις πρώτες παραδόσεις της να γίνονται είτε στα τέλη του 2015, είτε στις αρχές του 2016.

Μηχανικά, το μοντέλο με κωδική ονομασία F87, θα εξοπλίζεται με τον N55 N55B30T0 εξακύλινδρο TwinPower Turbo 3.0-λίτρων κινητήρα της M235i Coupe ο οποίος όμως θα δυναμώσει και θα παράγει κοντά στα 380 άλογα. Θα συνδυάζεται τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο, θα φορά το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό Active M Differential, της Μ4 και θα τοποθετηθεί ανάμεσα από αυτή και την M235i, αποτελώντας τον αντικαταστάτη της 1-Series M Coupe.

Keywords
Τυχαία Θέματα