Spy Photo: To Citroen Jumper facelift πιάστηκε ακαμουφλάριστο

Μετά την παρουσίαση του νέου Opel Vivaro και Renault Trafic, διέρρευσε ένα ακαμουφλάριστο πρωτότυπο του facelift Citroën Jumper.

Η φωτογραφία είναι πιθανότατα σε κάποιο από τα γκαράζ της γαλλικής εταιρίας, δεδομένου ότι είναι σταθμευμένο δίπλα σε άλλα facelift Jumpers, που προφανώς περιμένουν με τη σειρά τους να βρεθούν στις αντιπροσωπείες.

Από την κακής ποιότητας φωτογραφία, βλέπουμε μονο το μπροστινό μέρος, το οποίο έχει πλήρως επανασχεδιαστεί και διαθέτει νέα

λεπτά φωτιστικά σώματα με μαύρο πλαίσιο. Το λογότυπο της Citroën εκτίνεται σε όλο το μήκος της μάσκας, ενώ η σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα είναι πολύ έντονη.

Με το καιρό αναμένεται να παρουσιαστούν και τα ανανεωμένα Peugeot Boxer, Fiat Ducato και Ram Promaster, τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός του τρέχοντος έτους. Η Fiat μαζί με το PSA Group έχουν ανακοινώσει τα σχέδιά της να επενδύσει €700.000.000 στα εργοστάσια Sevel (Société Européenne de Véhicules Legers) για την ενίσχυση της παραγωγικής ικανότητας και την προσθήκη νέων μοντέλων.

[Πηγή: jokeforblog.blogspot.fi]

Keywords
Τυχαία Θέματα