Sound Video: Έτσι ακούγεται η νέα Porsche Macan

Η Porsche, μετά τα παιχνίδια στην άμμο, συνεχίζει να μας teasάρει τη Macan και στα πλαίσια δημιουργίας μεγαλύτερου ντόρου για το ολοκαίνουριο μοντέλο της, μας παρουσιάζει ένα ηχητικό βίντεο που μας δείχνει πως θα ακούγεται το νέο SUV της.

Αν και αρνείται να αποκαλύψει ποιον ακριβώς κινητήρα ακούμε, η γερμανική εταιρία δηλώνει ότι “ο κινητήρας είναι η καρδιά της Macan“, συνεχίζοντας με το “ένα πράγμα που την κάνει να ξεχωρίζει, εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις και την

υψηλή απόδοση είναι ο τυπικός πλούσιος ήχος της.”

Κάτω από το καπό, θα είναι διαθέσιμοι δύο κινητήρες με απόδοση 340 και 400 αλόγων ενώ περισσότεροι θα προστεθούν αργότερα. Αναφέρω μόνο τις ιπποδυνάμεις γιατί η αρχιτεκτονική και η χωρητικότητα του κινητήρα μας είναι ακόμα άγνωστη. Περιμένουμε έναν twin-turbo, τρίλιτρο V6 και έναν twin-turbo V6 των 3,6 λίτρων αντίστοιχα με τις προαναφερθείσες ιπποδυνάμεις, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι η μέση κατανάλωση που θα κυμαίνεται από 6,1 έως 9,2 λίτρα/100 χλμ, ενώ οι εκπομπές CO2 από 159 έως 216 γρ/χλμ. Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να έχουμε τα πλήρη αποκαλυπτήρια στην έκθεση του Los Angeles.

http://www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2013/11/Porsche-Macan-exhaust-teaser.mp4

[Πηγή: Porsche]

Keywords
Τυχαία Θέματα