Smart Forjeremy

Η Smart συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή μόδας Jeremy Scott και στο Los Angeles θα παρουσιάσουν το Smart Forjeremy Concept, ένα fortwo electric drive το οποίο απέκτησε… φτερά. Το πίσω μέρος του ηλεκτρικού smart απέκτησε αυτά τα φτερά τα οποία διαθέτουν πάνω τους τα πίσω φωτιστικά

σώματα.

Φορά νέες ζάντες, νέους προφυλακτήρες και διαθέτει χρωμιομένες λεπτομέρειες και σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό υπάρχουν λευκές δερμάτινες nappa επενδύσεις, ένα νέο κοφτό τιμόνι, λευκά πατάκια και πολλά χρωμιομενα διακοσμητικά.

Μηχανικά φορά τον έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 55 kW (75 άλογα) με 130 Nm ροπής ο οποίος δίνει την δυνατότητα στο αυτοκίνητο να έχει τελική ταχύτητα 125 χλμ/ώρα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 13 δευτ, ενώ τα 0-60 χλμ/ώρα σε 4.8 δευτερόλεπτα.

Ο ηλεκτροκινητήρας τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 17.6 kWh του η οποία φορτίζει πλήρως μέσω ταχυφορτιστή μέσα σε 1 ώρα, 7 λιγότερες από όσες χρειαζόταν μέχρι τώρα με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 145 χλμ.

Ο Jeremy Scott είναι ένας εκκεντρικός σχεδιαστής ρούχων που έχει δημιουργήσει μοναδικά κουστούμια για αρκετές pop star όπως η Lady Gaga, η Madonna, η Katy Perry και η Rihanna.

Το μοντέλο, όσο παράξενο και αν σου ακούγεται θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή μέσα στο 2013. Κιτς αποτέλεσμα το λέω εγώ, παρά σχεδίαση υψηλής ραπτικής….


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα