Schumacher: Vettel, Alonso, Raikkonen και Hamilton οι καλύτεροι

Από τον καναπέ του σπιτιού του απολαμβάνει πλέον τη Formula 1 ο Michael Schumacher, ο οποίος αποχώρησε οριστικά από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στα τέλη τού 2012, στα 43 του χρόνια. Ο Γερμανός δίνει λιγότερες συνεντεύξεις απ’ ό,τι στο παρελθόν, και μία εξ αυτών ήταν στην ιταλική τηλεόραση. Κατά τον πολυ-Πρωταθλητή, οι καλύτεροι οδηγοί στη Formula 1 είναι

οι Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen και Lewis Hamilton, δηλαδή οι 4 από τους 5 Πρωταθλητές τού grid, αν εξαιρέσουμε τον Jenson Button.

Ο Vettel, ο Alonso, ο Raikkonen και ο Hamilton είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή. Όλοι τους είναι άνθρωποι, φυσικά, έτσι όλοι έχουν τις αδυναμίες τους, αλλά όλοι εργάζονται σκληρά για να τις καλύψουν. Αλλά, αυτό είναι επίσης το μυστικό για να έχει συνέχεια καλύτερα αποτελέσματα και να μην κάνεις λάθη. Δε θα το αναλύσω περισσότερο: νομίζω ότι ο καλύτερος θα κερδίσει.

Ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία τού αθλήματος ρωτήθηκε και για το πώς βλέπει τη φετινή σεζόν, απαντώντας:

Δεν είναι τόσο διαφορετική απ’ ό,τι πέρυσι, εκτός από τα προβλήματα με τα ελαστικά. Ήδη το είχα πει πέρυσι μετά από το Μπαχρέιν, ότι κάτι δεν πάει καλά και υπάρχει πρόβλημα, αλλά τώρα όλοι το έχουν εντοπίσει. Από την άλλη, όπως πάντα, ο καλύτερος κερδίζει. Και αυτό είναι πολύ σωστό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για ‘μένα είναι ότι τα ελαστικά θα πρέπει να είναι συμβατά με τις περισσότερες ομάδες, όχι μόνο λίγα μονοθέσια, όπως συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα