Salon d’Automedon 2014 [Photo Gallery]

Για ακόμη μια φορά, ο πολύ καλός μας αναγνώστης, ο Χρίστος (CG Studio | Auto Collection) που μένει στο Παρίσι μας έχει στείλει φρέσκο σετ φωτογραφιών από τα ένα ακόμη event που έλαβε χώρα στους δρόμους της Πόλης του Φωτός.

Κάθε Οκτώβριο στο Παρίσι έχουμε την έκθεση κλασσικού αυτοκινήτου “Salon d’Automedon” όπου μπορείς να βρεις τα πάντα γύρω από τον χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου, από εξαρτήματα μέχρι και σπάνια

περιοδικά. Αρκετοί είναι οι προμηθευτές ανταλλακτικών οι οποίοι έρχονται από Αγγλία και άλλες περιοχές της Γαλλίας. Είναι μία μεγάλη συνάντηση με επαγγελματίες του χώρου. Αρκετοί είναι οι αντιπρόσωποι που διάνυσαν αρκετά χιλιόμετρα για να έρθουν στο Παρίσι και να εκθέσουν τα αυτοκίνητά τους καθώς επίσης και τα διάφορα εξαρτήματα τους.

Στον χώρο στάθμευσης της έκθεσης βρίσκονται αρκετά σπάνια αυτοκίνητα όπου οι ιδιοκτήτες τους τα σταθμεύουν για να τα δεί ο κόσμος. Αυτοκίνητα διαφόρων τύπων, από αμερικάνικα muscle cars μέχρι και ευρωπαϊκά supercars. Μπορείς να συναντήσεις οτιδήποτε σ’αυτό τον χώρο στάθμευσης, όμως αυτό που σίγουρα θα συναντήσεις είναι το κέφι των ιδιοκτήτων να συντηρούν τα αυτοκίνητά τους και να είναι ανοικτοί σε συζητήσεις γύρω από τον χώρο του κλασσικού αυτοκινήτου.

Το “Salon d’Automedon” διαρκεί για δύο μέρες όπου τα αυτοκίνητα στον χώρο στάθμευσης αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Κυρίως θέμα φέτος ήταν τα αμερικάνικα muscle cars εξού και στις φωτογραφίες βλέπουμε αρκετά Ford Mustangs, καθώς επίσης διάφορες κλασσικές Chevrolet.

Όπως και να έχει, αμερικάνικα, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά κλασσικά αυτοκίνητα τράβηξαν το ενδιαφέρον και για ακόμη ένα χρόνο είχαμε μία αρκετά ενδιαφέρον έκθεση.

[Photos Copyright: CG Studio | Auto Collection]

Keywords
Τυχαία Θέματα