Rosberg: Δεν με ανησυχούν οι εμπειρίες του Hamilton στο κυνήγι του τίτλου

Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 για το 2014, θα στεφθεί δίχως αμφιβολία ένας εκ των οδηγών της Mercedes. Ο Nico Rosberg μπορεί να έχει συμμετάσχει σε 160 Grand Prix, όμως, δεν έχει βρεθεί ξανά στη θέση του διεκδικητή του τίτλου, μια θέση που γνωρίζει καλά ο teammate του και βασικός αντίπαλος, Lewis Hamilton. Ο Βρετανός, την πρώτη του χρονιά στο

σπορ το 2007, έχασε τον τίτλο για ένα μόλις βαθμό, ενώ το 2008 κέρδισε το μοναδικό του πρωτάθλημα στην τελευταία στροφή του τελευταίου αγώνα. Πάντως, ο Rosberg δεν δείχνει να προβληματίζεται από τις εμπειρίες του Lewis.

Δεν αποτελεί ανησυχία για μένα. Ναι, οι εμπειρίες αυτές είναι πολύ πιθανόν να τον βοηθήσουν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Εγώ, είμαι συγκεντρωμένος στο τι κάνω. Εκείνος είναι ένας δυνατός αντίπαλος, με τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του, αλλά προσωπικά επικεντρώνομαι στην δουλειά μου με την ομάδα και το πως να πάρω περισσότερα από αυτό.

Τώρα, απολαμβάνω τη στιγμή περισσότερο από ποτέ, επειδή φτάνω σε έναν αγώνα και έχω ένα αυτοκίνητο με το οποίο ξέρω ότι μπορώ να βρεθώ στην pole position και να πάρω τη νίκη. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία και με γεμίζει σιγουριά σε κάθε αγώνα πάμε, αφού έχουμε το κυρίαρχο αυτοκίνητο. Αυτό, αυξάνει τον παράγοντα απόλαυση ακόμη περισσότερο.

Ο Rosberg συνέχισε, τονίζοντας πως στη Monza πάλεψε μόνο για τη νίκη, χωρίς να τον απασχολούν άλλα θέματα. Εκεί, ό,τι έγινε αποτελεί παρελθόν και πλέον στοχεύει στη νίκη στη Σιγκαπούρη.

Ευτυχώς, το μυαλό μου είναι επικεντρώνεται στη στιγμή. Η νίκη στη Monza ήταν το μόνο που σκεφτόμουν. Να έχω μια καλή περίοδο κατατακτηρίων και μια καλή εκκίνηση, αλλά αυτό τελικά δεν δούλεψε και τώρα ανυπομονώ για τη Σιγκαπούρη.Πηγαίνω εκεί πολύ αισιόδοξος και για να κερδίσω, όχι απλά για να πάρω κάποιους βαθμούς.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

Keywords
Τυχαία Θέματα