Retromobile 2015 [Photo Gallery]

Η έκθεση Retromobile είναι μία από τις πιο σημαντικές εκθέσεις που γίνονται κάθε χρόνο στο Παρίσι η οποία τραβά τα βλέμματα εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια. Διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο στον εκθεσιακό χώρο του Παρισιού, Exposition Porte de Versailles, με κύριο χαρακτηριστικό της να είναι τα κλασσικά εκθέματα αξίας, φιλοξενώντας κάθε χρόνο κοινό και συλλέκτες από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.

Σπάνιες και ακριβές συλλογές, δημοπρασίες αυτοκινήτων, διάφοροι κατασκευαστές, clubs, καλλιτέχνες και έμποροι. Είναι μία έκθεση για όλο τον κόσμο. Σπάνια και πανάκριβα κλασσικά αυτοκίνητα

μεγάλης αξίας τα οποία μέχρι τώρα τα βλέπαμε μόνο σε σελίδες του internet, αυτοκίνητα τα οποία βλέπαμε από μικροί και τα θαυμάζαμε, είχαμε την ευκαιρία να τα δούμε από κοντά στην έκθεση. Αυτοκίνητα τα οποία πρώτη φορά τα βλέπουμε και δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από την έκθεση Retromobile, ότι όσο και να γνωρίζεις κάποια πράγματα γύρω από τους τέσσερις τροχούς, όταν πας σ’αυτή την έκθεση νιώθεις πως ακόμη πως έχεις να μάθεις.

Να θυμίσω πως κατά τη διάρκεια του Retromobile μια Aston Martin DB5 Convertible πουλήθηκε για 1,86 εκατ. ευρώ, τα απίστευτα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στον Γαλλικό αχυρώνα, δημοπρατήθηκαν για 25,15 εκατ. ευρώ, η Ferrari 250 GT California Spyder SWB του Alain Delon τα 14,2 εκατ. ευρώ, με τον οίκο RM Auctions να βλέπει τις πωλήσεις του να ξεπερνούν τα $20 εκατομμύρια. Εκεί παρουσιάστηκε και το Alpine Vision Gran Turismo.

Οι φωτογραφίες είναι του Χρίστου – CG Studio | Auto Collection, ο οποίος έχει μοιραστεί μαζί μας μέχρι σήμερα πάρα πολλές φωτογραφίες, από αρκετά events που έχουν λάβει χώρα στη Γαλλική πρωτεύουσα και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα