Renault: Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο της Mercedes και της Ferrari

Τα προβλήματα της Renault φαίνεται να εξαλείφονται σιγά σιγά, με τον Daniel Ricciardo να μπαίνει ενδιάμεσα από τους δύο πιλότους της Mercedes στις κατατακτήριες του Αυστραλιανού GP, που είναι και τα φαβορί για τα φετινά πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά ο Remi Taffin θεωρεί πως η Renault χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα, για να φτάσει τους αντιπάλους της.

Το επίπεδο της Mercedes

και της Ferrari, είναι αυτό που θέλαμε και εμείς και αυτό που φανταζόμασταν ότι μπορούμε να επιτύχουμε. Δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το επίπεδο, γιατί είχαμε προβλήματα αξιοπιστίας τα οποία μας καθυστέρησαν. Είμαστε περίπου ένα μήνα πίσω.

Σύμφωνα με τον Niki Lauda όμως, ούτε η Mercedes επιτρέπει στους πιλότους της να χρησιμοποιήσουν την πλήρη δύναμη του κινητήρα τους. Με αυτόν -ίσως- τον τρόπο καταφέρει η Mercedes να χρησιμοποιήσει ακόμα λιγότερο καύσιμο από αυτό που θα χρησιμοποιούσε, λειτουργώντας με πλήρη δύναμη. Σε μια πίστα σαν αυτή της Αυστραλίας, όπου η κατανάλωση είναι αρκετά αυξημένη, φήμες λένε πως η Γερμανική ομάδα δεν θα χρειαστεί και τα 100kg καυσίμου. Τι σημαίνει αυτό για το πρωτάθλημα; Ένας από τους μηχανικούς της Renault έχει την απάντηση:

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε μπορούν να μοιράσουν από τώρα τα τρόπαια.

[Πηγές: GMM, MotorSport]

Keywords
Τυχαία Θέματα