Renault Megane R.S. Red Bull Racing RB7

Μετά τα Twingo R.S Red Bull Racing RB7 και Clio RS Red Bull Racing RB7, η Renault ανακοίνωσε και τη συλλεκτική έκδοση Megane R.S. Red Bull Racing RB7. Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε 24 χώρες και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Διαθέτει καρό σημαία την οροφή, μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, το Cup

Chassis, κόκκινες δαγκάνες φρένων και το σύστημα τηλεμετρίας R.S. Μηχανικά ο 2.0-λιτρος τετρακύλινδρος 16βάλβιδος κινητήρας διαθέτει σύστημα Start/Stop και στο πρόγραμμα Normal, αποδίδει 250 άλογα με 340 Nm ροπής. Έχει μέση κατανάλωση 7.5 λίτρα/100 χλμ (μείωση κατά 0.7 λίτρα/100 χλμ) και 174 γρ/χλμ εκπομπές CO2 (-16 γρ/χλμ). Η μείωση αυτή της κατανάλωσης και των εκπομπών έχει ως αποτέλεσμα στη Γαλλία η τιμή του να μειωθεί κατά 550 ευρώ.

Με την επιλογή του προγράμματος Sport, απενεργοποιείται το σύστημα Start/Stop και EBA (Emergency Brake Assist) με τον κινητήρα να αποδίδει επιπλέον 15 άλογα (265) με την ροπή να αγγίζει τα 360 Nm.

Στιλιστικά φορά νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνά spoiler, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη. Είναι βαμμένο σε μαύρο περλέ χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες και το σήμα της RedBull Racing στις πόρτες. Στο εσωτερικό υπάρχει bucker καθίσματα της Recaro, νέες επιλογέας ταχυτήτων και ένα ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου. Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα