Raikkonen: Η Mercedes μπορεί να μας εκπλήξει

18:51 4/3/2013 - Πηγή: AutoBlog

Η W04 έδειξε κάποια καλά στοιχεία στις χειμερινές δοκιμές, με τους Nico Rosberg και Lewis Hamilton να γράφουν τους καλύτερους χρόνους στις δύο τελευταίες ημέρες. Το γερμανικό μονοθέσιο ήταν αρκετά γρήγορο στον έναν γύρο, όμως ο Hamilton επιμένει πως τα πράγματα δε θα είναι τα ίδια και στις μεγάλες αποστάσεις, αν και ο Βρετανός έχει παραδεχτεί ότι δεν θα πρέπει να θεωρούνται απίθανες κάποιες νίκες μέσα στη σεζόν.

Η Mercedes

είναι ικανοποιημένη από τις δοκιμές, και κάποιοι πιστεύουν πως οι Γερμανοί μπορεί να εμφανιστούν πολύ πιο δυνατοί απ’ ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι. Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και ο Kimi Raikkonen, ο οποίος τονίζει πως η Mercedes μπορεί ν’ αποτελέσει έκπληξη για κάποιους.

Η Mercedes θα μπορούσε να εκπλήξει αρκετούς, αλλά είδαμε ότι και τον περασμένο χειμώνα ήταν γρήγορη εδώ και δεν ήταν δυνατή στους αγώνες, κάτι που ήταν έκπληξη. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει.

Εμείς θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνολική ταχύτητα απ’ ό,τι πέρυσι. Αν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη συνέπεια και να προσθέσουμε λίγο περισσότερη ταχύτητα και καλύτερα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν, ελπίζουμε να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη ευκαιρία.

[Πηγή: ESPN F1]

Keywords
Τυχαία Θέματα