Porsche 911 Club Coupe Special Edition, για μέλη και μόνο

Η Porsche ανακοίνωσε την 911 Club Coupe, μια ειδική έκδοση ώστε να γιορτάσει τα 60στα γενέθλια του Porsche club. Μόλις 13 αυτοκίνητα θα βγούνε στη παραγωγή, θέλοντας έτσι να τιμήσουν τους 13 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Porsche που ίδρυσαν το πρώτο Porsche

Club στη Γερμανία, και θα είναι διαθέσιμα μόνο για τα μέλη του Porsche Club. Από τα 13 αυτοκίνητα, το 1 θα το κρατήσει η Porsche για τον ευατό της και τα υπόλοιπα δώδεκα θα τα αγοράσουν οι 12 τυχεροί από τα 181.000 μέλη που έχει το Porsche Club παγκοσμίως.

Η έκδοση βασίζεται πάνω στην 911 Carrera S. Μηχανικά, χάρη στο πακέτο βελτίωσης Powerki, αποδίδει 430 άλογα, ενώ διαθέτει το πακέτο SportDesign καθώς και ειδικά διακοσμητικά στο εσωτερικό. Είναι βαμμένη σε πράσινο “Brewster Green” χρώμα, φορά 20″ SportTechno ζάντες, ειδικά αυτοκόλλητα στο πλάι, μοναδικά για κάθε ιδιοκτήτη και φωτιζόμενα μαρσπιέ.

Θα παρουσιαστεί στο μουσείο της Porsche κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης για τα 60 χρόνια του Porsche Club, όπου εκεί θα παρουσιαστεί και η 911 T Coupe US Version του 1973, η οποία ανήκει στο Porsche Club of America και έχει αναπαλαιωθεί από την Porsche Classic.

Τα μέλη του Porsche Club που επιθυμούν αγοράσουν μια από τις 12 Porsche 911 Club Coupe Special Edition, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην ειδική σελίδα που έχει ετοιμάσει η Porsche μέχρι τις 16 Ιουλίου 2012, όπου μέσω κλήρωσης θα επιλεγούν οι 12 τυχεροί.

Θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις αγορές εκτός από αυτές της Ινδίας και της Κίνας και στη Γερμανία έχει αρχική τιμή 142.831 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα