Piquet: Τυχερός ο Grosjean, αδύναμος ο Raikkonen

Βρε, που χάθηκε αυτό το παιδί; Αναφέρομαι στον Nelson Piquet Jr, ο οποίος πέρασε ένα φεγγάρι από τη Formula 1. Μην ψάχνεις τον λόγο, γιατί είναι προφανέστατος: ο πατέρας του, καθώς ο Nelson Piquet ήταν Πρωταθλητής τού 1981, 1983 και 1987. Ο γιος του αγωνίστηκε για λογαριασμό της Renault (η σημερινή Lotus)

το 2008 και για 10 Grands Prix το 2009, δίπλα στον Fernando Alonso, και τώρα, σχολιάζει τους οδηγούς της βρετανικής ομάδας.

Ο Romain Grosjean είναι αυτός που του “έφαγε” τη θέση, στα μέσα τού 2009 μετά από το Ουγγρικό Grand Prix, οπότε μην περιμένεις να διαβάσεις καλά λόγια. Το ίδιο ισχύει και για τον Kimi Raikkonen.

Ο Grosjean είχε πολλή τύχη, τη στιγμή που ο team-mate του είναι λίγο αδύναμος, αν κι έχει ένα πολύ καλό μονοθέσιο. Η τύχη του είναι να μην τα πάει καλά στη Formula 1. Κέρδισε στο GP2 και υπέγραψε με χορηγούς, έτσι δεν είναι; Στη συνέχεια, τα πράγματα πήγαν καλά γι’ αυτόν, όπως είπατε. Η εποχή είναι πολύ καλή γι’ αυτόν.

Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στον Alonso, λέγοντας ότι ο Ισπανός θα ισοφάριζε τους τίτλους τού πατέρα του, αν οδηγούσε αυτός την E20.

Αν ήταν εκεί ο Alonso, θα κέρδιζε, σίγουρα, το πρωτάθλημα. Ο Grosjean έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την τελευταία φορά, αλλά δεν είναι φαινόμενο. Είναι ένα τίποτα μπροστά τον Alonso.

Ο 27χρονος αγωνίζεται, πλέον, στα NASCAR, ενώ είναι σχεδόν απίθανη η επιστροφή του στη Formula 1, τουλάχιστον σε κάποια αξιόλογη ομάδα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα