Retromobile 2013 [Photo Gallery]

Μέσα από τις διάφορες εκθέσεις και εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο στο Παρίσι, η έκθεση ”Retromobile” είναι μία απ’αυτές η οποία τραβά τα βλέμματα εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια. Η έκθεση “Retromobile” διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο στον εκθεσιακό χώρο του Παρισιού, ”Exposition Porte de Versailles”.

Είναι μία σημαντική σύζευξη του παρελθόντος και του μέλλοντος, η έκθεση ”Rétromobile” φιλοξενεί κάθε χρόνο κοινό και συλλέκτες από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη. Σπάνιες και ακριβές συλλογές, δημοπρασίες αυτοκινήτων, διάφοροι κατασκευαστές, clubs, καλλιτέχνες και έμποροι, όλα

συμβάλλουν σε αυτό το πενταήμερο όνειρο. Η φετινή έκθεση, εγκωμιάστηκε από το γαλλικό και ξένο Τύπο με ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό κλίμα, οι οποίοι την χαρακτήρισαν σαν μία από τις καλύτερες εκθέσεις στο είδος της με σπάνια και πανάκριβα κλασσικά αυτοκίνητα μεγάλης αξίας.

Οι φωτογραφίες είναι του Χρίστου – CG Studio | Auto Collection, ο οποίος μας έχει μοιραστεί μαζί μας μέχρι σήμερα φωτογραφίες από τις αντιπροσωπείες της Ferrari και της Maserati, από το Rallye de Paris GT 2012, και την έκθεση Exposition Concept Cars.

[Πηγή: CG Studio | Auto Collection]

Keywords
Τυχαία Θέματα