Peugeot και Citroen ετοιμάζονται να λανσάρουν ένα pickup

Την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 5 Απριλίου, η PSA-Peugeot Citroen αναμένεται να αποκαλύψει το νέο 6ετές πλάνο της με ονομασία “Push to Pass” – μία σαφής αναφορά στο κουμπί που διαθέτουν κάποια αγωνιστικά και τους δίνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα επιπλέον ισχύ ώστε να μπορέσουν να προσπεράσουν. Δεν ξέρουμε ποιον θέλει να προσπεράσει η PSA, αλλά οι

πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτό το σημείο, κάνουν λόγο για ένα νέο pickup.

Δεν γνωρίζουμε με ποιο σήμα θα λανσαριστεί το νέο αυτό όχημα –Peugeot, Citroen ή μήπως και με τα δύο;-, όπως δεν γνωρίζουμε αν αποτελεί προϊόν συνεργασίας με κάποια άλλη φίρμα ή εξελίχθηκε αποκλειστικά από την PSA. Πάντως, δεδομένου του σχετικά μικρού όγκου πωλήσεων της συγκεκριμένης κατηγορίας, το δεύτερο ενδεχόμενο είναι λίγο ή πολύ, απίθανο. Δεν υπάρχει λόγος για την PSA να αναλάβει εξολοκλήρου το κόστος εξέλιξης και δοκιμών ενός τέτοιου μοντέλου, όταν υπάρχουν αξιόλογοι συνεργάτες από τους οποίους μπορεί να “δανειστεί” την βάση για το δικό της pickup.

Για παράδειγμα, υπάρχει η Toyota, με την οποία η PSA ήδη συνεργάζεται στην κατηγορία των μεσαίων vans. Επίσης, υπάρχει η Fiat με την οποία η PSA εξελίξει την τριάδα οχημάτων Ducato-Boxer-Jumper. Περισσότερα θα γνωρίζουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε όμως ότι η κατηγορία των pickups γίνεται εξαιρετικά ανταγωνιστική με προτάσεις από την Ford, τη Nissan, τη Mitsubishi, την Isuzu, την Toyota, την Volkswagen και μοντέλα από την Renault, την Fiat και την Mercedes να έρχονται!

Keywords
Τυχαία Θέματα