Perez: Η McLaren δεν έχει οργάνωση και ταπεινότητα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα

Οι σχέσεις του Sergio Perez και της McLaren φαίνεται να τελειώνουν σιγά σιγά ή τουλάχιστον να βρίσκονται σε οριακό σημείο. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η ομάδα του Woking αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Perez μετά από μόλις μία σεζόν στην ομάδα με τον rookie και προστατευόμενο της Kevin Magnussen.

Η ομάδα της McLaren είναι απίθανο ότι θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση ​​πριν από το Αμερικανικό GP αυτού του Σαββατοκύριακου, όμως

η πίστα του Austin είναι μόλις 400 χιλιόμετρα από το Μεξικό, καθιστώντας έτσι τον αγώνα αυτόν, τον εντός έδρας αγώνα για τον Perez.

Ο Perez αυτήν την εβδομάδα άφησε να εννοηθεί ότι η είδηση αυτή στην πραγματικά είναι πολύ κακή για τον ίδιο, αφού σε μια εκδήλωση χορηγού κοντά στην πόλη του Μεξικό, περιέγραψε το 2013 ως την πιο απογοητευτική σεζόν στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πηγές ο 23-χρονος Μεξικανός λέει ότι το 2013 ήταν ίσως η χειρότερη σεζόν στην ιστορία της McLaren και πρόσθεσε με νόημα ότι ήταν δύσκολο να δείξει τις δυνατότητές του με ένα μονοθέσιο τόσο κακό.

O Μεξικανός δήλωσε:

Είμαι πολύ απογοητευμένος. Νομίζω, ότι όταν οι στόχοι που έχεις είναι πολύ υψηλότεροι από ότι τα αποτελέσματα που φέρνεις, τότε απογοητεύεσαι. Και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές. Η McLaren είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν έχω καμία αμφιβολία για αυτό, με ένα πολύ ικανό προσωπικό, αλλά νομίζω ότι δεν είχε οργάνωση και ταπεινότητα να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα .

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, παρά ότι η McLaren είναι μία μεγάλη ομάδα, της πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβει την πραγματικότητα, δηλαδή, να συγκεντρώνει πόντους σε ένα καλό Σαββατοκύριακο και να μην κερδίζει αγώνες. Πήρε χρόνο στην ομάδα να το συνειδητοποιήσει.

Νομίζω ότι ο Martin είναι ένας μεγάλος ηγέτης , δεν έχω τίποτα ”κακό” να πω γι ‘αυτόν. Αλλά μία ομάδα δεν εξαρτάται μόνο από τον ηγέτη της, αλλά εξαρτάται και από πολλά άλλα πράγματα που η ομάδα δεν ήταν αρκετά καλή.

Έτσι, μετά και τις δηλώσεις αυτές του Μεξικανού οδηγού, αναμένουμε όλοι μας την ανακοίνωση του 2ου οδηγού της Βρετανικής ομάδας. Το μέλλον του Perez στην F1 είναι αβέβαιο πλέον, με τη Force India να δείχνει ο πιο πιθανός επόμενος σταθμός του.

Ο Perez δήλωσε για το μέλλον του:

Θα δω ποια είναι η καλύτερη επιλογή μου για το μέλλον. Πριν από οτιδήποτε άλλο, υποστηρίζω τη χώρα μου και αυτό είναι που με κρατά και με πηγαίνει προς τα εμπρός.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα