O Ecclestone δεν θέλει την επιστροφή της Michelin

Μόλις η Michelin εκδήλωσε ξανά το ενδιαφέρον της για τη Formula 1, έρχεται και η απάντηση του Bernie Ecclestone για την πιθανή επιστροφή της Γαλλικής εταιρίας. Ο 84-χρονος, για ακόμη μια φορά, δεν μασάει τα λόγια του.

Για την ώρα η Pirelli ξέρει ακριβώς τι θέλουμε. Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος γι’ αυτούς, διότι αν κατασκευάσουν ένα ελαστικό το οποίο είναι πολύ κοντά στο όριο –όπως ξέρουμε-

θα κατακρεουργηθούν. Ταυτόχρονα, όμως, είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Το μόνο που θα έκανε η Michelin, θα ήταν να κατασκευάσει ένα ελαστικό σκληρό σαν πέτρα, το οποίο θα το έβαζες τον Ιανουάριο και θα το έβγαζες το Δεκέμβριο, γιατί δεν θέλουν να βρεθούν σε δύσκολη θέση, στην οποία θα μπορούσαν να δεχτούν κριτική. Αυτό θα έκανε την νίκη της Mercedes 100% σίγουρη, αν υποθέσουμε ότι τώρα υπάρχει ακόμα ένα ερωτηματικό.

Η Michelin ξεκαθάρισε πως για την πιθανή επιστροφή της θα έπρεπε πρώτα να αλλάξουν οι κανονισμοί, έτσι ώστε να τηρεί η Formula 1 συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο Ecclestone, όμως, άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα γίνει καμία παραχώρηση στους κανονισμούς, αν αυτή δεν γίνει για το καλό του θεάματος.

Δεν μου αρέσουν (οι ζάντες 18 ιντσών), φαίνονται απαίσιες. Θέλουμε τα μονοθέσια να φαίνονται επιθετικά, σαν αγωνιστικά αυτοκίνητα. Η Pirelli πάντα έκανε αυτό που της ζητούσαμε, αν θέλαμε ζάντες 18’’ θα το έκαναν. Αλλάζουμε τα πράγματα που δεν χρειάζονται αλλαγή και αυτά που χρειάζονται τα αφήνουμε ίδια. Για την ώρα τα ελαστικά δεν χρειάζονται αλλαγή, δουλεύουν μια χαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα