Nissan Pulsar Nismo, Audi TT-RS και Audi A3 clubsport quattro Variant [Renderings]

Ήταν λογικό και αναμενόμενο πως δεν θα περνούσαν πολλές μέρες από την παρουσίαση του Nissan Pulsar μέχρι να δούμε κάποιο rendering της Nismo έκδοσης. 2 ημέρες λοιπόν μετά, έχουμε όχι ένα, αλλά δύο renderings. Και τα δύο, έχουν φορέσει στο Pulsar sport προφυλακτήρες, μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος και είτε μιλάμε για το μαύρο, είτε για το λευκό, κόκκινες πινελιές στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα και των sideskirts.

Παρότι δεν γνωρίζουμε αν βγει ποτέ Nismo

έκδοση του 2015 Pulsar, φανταζόμαστε πως αν βγει, θα φορά τον 1600άρη turbo τετρακύλινδρο του Juke Nismo RS με τα 215 άλογα και τα 280 Nm. Άλλωστε ο ίδιος σχεδόν κινητήρας, με 190 άλογα όμως, έχει ανακοινωθεί για το απλό.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό rendering που έχουμε για να σου παρουσιάσουμε. Τι θα έλεγες για ένα Audi TT-RS… για δεύτερη φορά; Το μοντέλο παραγωγής, περιμένουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και να φορά είτε τον 2.5-λιτρο TFSI είτε τον 2-λιτρο TFSI του Golf R 400 concept. Σε coupe

ή cabrio έκδοση, είναι άγριο.

Δεν είναι όμως το μοναδικό άγριο Audi για σήμερα. Την προηγούμενη φορά είδαμε το A3 clubsport quattro σε Sportback έκδοση. Πώς θα σου φαινόταν σε Variant; Θα ήταν πολύ καλή εναλλακτική ως “baby RS6” και αν φορούσε τον πεντακύλινδρο TFSI του concept, ακόμα και με λιγότερα από τα 525 άλογα που παρήγαγε σε εκείνη την περίπτωση, θα ήταν η ιδανική πρόταση για τον “ανήσυχο” οικογενειάρχη που δεν μπορεί να αποκτήσει το Audi RS6 Avant!

Keywords
Τυχαία Θέματα