Nicolas Todt: Πιο ευτυχισμένος από ποτέ ο Massa, ακόμα και για τον Bottas

Μια ανάμνηση (μάλλον όχι ευχάριστη) αποτελεί η Ferrari για τον Felipe Massa. Ο Βραζιλιάνος, μετά από 8 χρόνια στο Maranello, αποφάσισε να μετακομίσει στο Grove, προκειμένου να οδηγήσει για λογαριασμό τής Williams. Η πρώτη σεζόν τού Massa με τη βρετανική ομάδα σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερη, όπως μαρτυρούν και οι 58 βαθμοί διαφοράς από τον Valtteri Bottas, έτσι είναι δεδομένο ότι θα τερματίσει αρκετά πίσω από τον team-mate του.

Παρ’ όλα αυτά, ο Nicolas Todt,

manager τού 33χρονου και γιος τού Προέδρου τής FIA, Jean, ισχυρίζεται ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στη Williams, αφού έχει ό,τι ζητά σε μια ομάδα.

Σπάνια τον έχω δει πιο ευτυχισμένο. Η Williams είναι μια βρετανική υπερ-ομάδα, αλλά παραδόξως, βλέπω ότι υπάρχει μια άνεση, χωρίς πίεση και χωρίς πολιτική. Ξέρεις αν έχεις την προσοχή που χρειαζόσουν, η ζωή σου αλλάζει. Αυτό δε συνέβαινε πάντα στη Ferrari. Η ευκαιρία για να πάρει εκδίκηση για μια κατάσταση που δεν μπορούσε να ελέγξει λειτούργησε σαν ώθηση για να πάρει τελικά ένα καλό μηχάνημα στα χέρια του που τον παρακινεί ακόμα περισσότερο.

Όσο για το αν τα καλύτερα αποτελέσματα τού Bottas έχουν προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στον Massa, ο Todt ξεκαθαρίζει πως συμβαίνει το αντίθετο.

(Φέτος) Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που οι βαθμοί δεν ήταν πάντα εύκολοι. Δε μιλάω μόνο για κακή τύχη, αλλά για δυσμενείς συνθήκες. Αντίθετα, το δεύτερο μισό ήταν πολύ καλό.

Επίσης, δεν είναι απογοητευμένος από τ’ αποτελέσματα τού Bottas· ακριβώς το αντίθετο. Αυτό ήταν η απόδειξη ενός καλού μονοθεσίου και μιας καλής ομάδας. Ο Massa είναι επικεντρωμένος σε όλους τους τομείς. Επίσης, γνωρίζει ότι πλέον δεν είναι 20 χρονών και δεν έχει πολλά χρόνια μπροστά του, κάτι που δικαιολογεί την επιθυμία του να μην τα παρατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα